Leveringsvoorwaarden

Wanneer de bestelling door Booster Bazaar is ontvangen wordt deze onmiddellijk in behandeling genomen. Wij streven ernaar om de bestelling zo spoedig mogelijk te verzenden (binnen één werkdag). Mocht dit niet mogelijk zijn behouden wij het recht om de bestelling binnen 5 werkdagen te verzenden. Verzendingen worden indien mogelijk verstuurd als brievenbuspost, als het niet mogelijk is de bestelling te leveren via brievenbuspost wordt deze aangeboden aan de pakketdienst en als pakket verzonden.  

Indien er onjuiste of onvolledige adresgegevens zijn aangeleverd aan Booster Bazaar is zij niet aansprakelijk voor het zoekraken van zendingen. De kosten hiervan komen voor rekening van de klant. 

Mocht een product besteld zijn maar blijkt deze niet leverbaar dan heeft Booster Bazaar het recht om de bestelling te annuleren. Indien een klant haar bestelling wil annuleren dient dit te geschieden voor verzending van de bestelde producten. Dit kan door contact op te nemen met info@boosterbazaar.nl 

Een product kan retour worden genomen binnen 14 dagen na aankoop. Het product dient dan onbeschadigd te zijn en in de oorspronkelijke verpakking te zitten. Beschadigde en/of onvolledige producten kunnen niet retour worden genomen. Retourzending van een product komt voor rekening van de klant. Creditering van de retour gezonden producten vinden binnen 14 dagen plaats op een door de klant aan te geven IBAN-bankrekeningnummer.