Posted on 1 Comment

Beginnen met Magic

Beginnen met Magic

Zoals Wizards of the Coast zelf al aangaf bij release van Core Set 2020: “there’s is never been a better time to start playing Magic” en hier zijn wij het bij Booster Bazaar zeker mee eens: Er is geen beter tijd om te beginnen met Magic.

Toch kunnen wij het ons goed voorstellen dat gezien de hoeveelheid kaarten die er in omloop zijn en alle regels die je online kan vinden het nog steeds lastig is om te bepalen hoe je moet starten.

Koop je gelijk een deck? Koop je een aantal boosters en kan je dan spelen ? Hoeveel kaarten moet ik dan eigenlijk hebben in een deck en wat past goed bij elkaar ? Dit zijn zomaar wat vragen die bij je op zouden kunnen komen en waarschijnlijk nog 100 meer.

Om dat wij wat orde in deze chaos willen scheppen en om de drempel wat lager te maken voor de beginnende spelers hebben wij alle basis regels vertaalt naar het Nederlands en geplaatst op onze site: Basisregels .

Dit tezamen met een starter kit zou naar ons idee afdoende moeten zijn om aan je nieuwe favoriete hobby te beginnen: Magic the Gathering.

Starter Kit

Deze Starter Kit is het perfecte uitgangspunt voor de nieuwe speler(s), het bevat 2 decks en is gelijk out-of-the-box speelbaar. Je hoeft de kaarten niet eens te schudden en kan gelijk beginnen met Magic.

Hoe verder

Na dat je velen potjes hebt gespeeld met deze set en misschien tot de conclusie bent gekomen dat je iets meer wilt, dan raad ik aan om te starten met een pre-made deck. Deze decks kennen meer diepgang en complexiteit en voegen uren speel plezier toe ! Wij bieden verschillende pre-made decks aan: decks

1 thought on “Beginnen met Magic

  1. NICE! Starterskit besteld, regels zijn fijn om op terug te kunnen vallen als we twijfelen over een situatie 👌👌

Leave a Reply