Posted on Leave a comment

Nog geen rood deck? Core Set 2020 is je kans!

Chandra

Oké, dus ik krijg een whatsapp bericht dat de eerste spoilers van Core Set 2020 binnen zijn. Ik zei we zijn eigenlijk nog met Modern Horizons bezig maar ik ga even kijken. En wat zie ik, de eerste spoiler is niet één, niet twee maar drie Chandra’s! Als je verdere spoilers wilt checken, klik hier!

Losse kaarten

Uiteraard zal Booster Bazaar bij de release van Core Set 2020 weer losse kaarten gaan aanbieden. Wij wachten even met het uploaden hiervan tot alle kaarten bekend zijn dus hou de site in de gaten voor updates!

Kaarten

Het ziet er naar uit dat Core Set 2020 de meta van het spel weer behoorlijk gaat veranderen, wat ook opvalt is het grote aantal planeswalkers dat weer is toegevoegd aan het spel. Na War of the Spark was dat waarschijnlijk niet meer zo een verrasing.

Mulligan

Met de introductie van de nieuwe set worden er ook nieuwe “mulligan” regels ingesteld. Die nieuwe regel wordt de “London mulligan” genoemd. Deze houdt het volgend in: Als een speler gebruik wil maken van zijn mulligan recht gaat dat als volgt: de speler trekt 7 kaarten, vervolgens legt hij een kaart op de bodem van zijn library. Bij de tweede mulligan trek je 7 kaarten en stopt 2 kaarten nar de bodem van je library enzovoort.

Pre-order

Vanaf nu kun je de planeswalker decks, boosterbox en boosters bestellen bij Booster Bazaar!

Leave a Reply