Posted on Leave a comment

Magic the Gathering: War of the Spark released!

Editie nummer 81 van Magic: the Gathering is uitgekomen op 3 Mei 2019. Het gevecht is nu tussen “the Gatewatch” en Nicol Bolas in een vergaande Planeswalker oorlog! Planeswalkers als Chandra Nalaar, Jace Beleren en Gideon Jura nemen het op tegen Nicol Bolas en zijn leger, hij is namelijk dichtbij het voltooien van de “Elderspell”.

Magic the Gathering: War of the Spark
losse magic kaarten boosters boosterbox boosterboxen bundles
War of the Spark release!

Boosterbazaar heeft nu de nieuwe losse magic kaarten van War of the Spark. Ook zijn er Boosterboxes, Bundles, Planeswalker decks en losse boosters op voorraad! De nieuwe War of the Spark kaarten zijn een perfecte aanvulling op de bestaande Guilds of Ravnica en Ravnica Allegiance decks. De nieuwe set bevat ook meer Planeswalkers dan ooit tevoren.

Leave a Reply